Επισκευή Laptop

Σας έπεσε καφές πάνω στο laptop ; Σβήνει μετά από λίγο ; Βλέπετε παραμορφώσεις στην οθόνη ; H μήπως το έριξε κάτω ο σκύλος και πλέον δεν ανοίγει ; Για οποιαδήποτε βλάβη έχουμε τη λύση !

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΠΑΣΜΕΝΗΣ ΟΘΟΝΗΣ

Αντικαθιστούμε τη σπασμένη οθόνη του laptop σας αυθημερόν. Διαθέτουμε stock οθονών για όλες τις μάρκες φορητών υπολογιστών στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η διαδικασία αντικατάστασης στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται εντός 30 λεπτών.

Τιμή:
Από 55 € (υπηρεσία + οθόνη)
Χρόνος:
24 Ώρες
Εγγύηση:
12-24 Μήνες

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ HARDWARE

Αντικατάσταση ή προσθήκη εξαρτημάτων με σκοπό τη βελτίωση της απόδοσης του υπολογιστή. Αλλαγή επεξεργαστή, προσθήκη μνήμης ram ή τοποθέτηση δίσκου SSD αντι του συμβατικού HDD, μπορούν να «απογειώσουν» τις δυνατότητες του laptop σας.

Τιμή:
Από 15 €
Χρόνος:
24 Ώρες
Εγγύηση:
Ανταλλακτικών

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Επισκευάζουμε το ολοκληρωμένο GPU IC CHIP μόνο με τον ενδεδειγμένο τρόπο που είναι το reballing (επανακόλληση του chip με νέες μπίλιες). Στις περιπτώσεις που διαπιστωθεί έντονη φθορά στο ολοκληρωμένο, απαιτείται η αντικατάσταση του (re-chip). Δίνεται γραπτή εγγύηση 6 μηνών.

Τιμή:
Από 55 €
Χρόνος:
24-72 Ώρες
Εγγύηση:
4-6 Μήνες

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ O/S

Εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος με τελευταίους drivers για τα υποσυστήματα και τις συσκευές καθώς και με όλα τα ενημερωμένα plugins που θεωρούνται απαραίτητα. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με συνολικό έλεγχο καλής λειτουργίας.

Τιμή:
Από 30 €
Χρόνος:
24 Ώρες

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ / ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Εσωτερικός καθαρισμός του laptop και του συστήματος ψύξης, έλεγχος και λίπανση του ανεμιστήρα καθώς και τοποθέτηση θερμικής πάστας υψηλής ποιότητας σε vga και cpu. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με έλεγχο θερμοκρασιών (stress test).

Τιμή:
Από 25 €
Χρόνος:
24 Ώρες

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

Αντικατάσταση/επισκευή βύσματος τροφοδοσίας (dc jack). Επισκευή κυκλώματος τροφοδοσίας (power ic controller). Επισκευή κυκλώματος φόρτισης μπαταρίας (battery charger ic).

Τιμή:
Από 30 €
Χρόνος:
48 Ώρες
Εγγύηση:
6 Μήνες

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Αντικατάσταση / επιδιόρθωση σπασμένων τμημάτων του laptop. Πλαστικά τμήματα που «ανοίξανε» έπειτα από πτώση ή χτύπημα. Μεντεσέδες οθόνης που σπάσανε με απότομο «άνοιξε-κλείσε» της οθόνης κτλ.

Τιμή:
Από 30 €
Χρόνος:
42-72 Ώρες

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΥΡΩΝ I/O

Αντικατάσταση κάθε είδους θύρας input/output του macbook που έσπασε ή δεν κάνει καλή επαφή. USB, HDMI, ETHERNET, DISPLAYPORT κτλ.

Τιμή:
Από 35 €
Χρόνος:
48 Ώρες
Εγγύηση:
6 Μήνες

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΩΝ / ANTIVIRUS

Αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού, έλεγχος ακεραιότητας δεδομένων και εγκατάσταση εφαρμογής προστασίας (antivirus).

Τιμή:
Από 20 €
Χρόνος:
24 Ώρες