Επισκευή iMac

Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες επισκευής σε προϊόντα Apple. Δεν αποκαθιστούμε τα προβλήματα βάζοντας απλώς νέα πανάκριβα ανταλλακτικά. Επιδιορθώνουμε τις βλάβες αξιόπιστα και οικονομικά… Ακόμα και τις πιο δύσκολες!

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Επισκευάζουμε το ολοκληρωμένο GPU IC CHIP μόνο με τον ενδεδειγμένο τρόπο που είναι το reballing (επανακόλληση του chip με νέες μπίλιες). Στις περιπτώσεις που διαπιστώνεται έντονη φθορά στο ολοκληρωμένο, απαιτείται η αντικατάσταση του (re-chip). Δίνεται γραπτή εγγύηση 6 μηνών.

Τιμή:
Από 75 €
Χρόνος:
24-72 Ώρες
Εγγύηση:
4-6 Μήνες

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

Επισκευή ή αντικατάσταση κεντρικού τροφοδοτικού (PSU). Επισκευή κυκλωμάτων τροφοδοσίας μητρικής πλακέτας.

Τιμή:
Από 60 €
Χρόνος:
24-72 Ώρες
Εγγύηση:
6 Μήνες

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ / ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Εσωτερικός καθαρισμός του iMAC και των συστημάτων ψύξης, έλεγχος και λίπανση όλων των ανεμιστήρων καθώς και τοποθέτηση θερμικής πάστας υψηλής ποιότητας στη ψύκτρα του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με έλεγχο θερμοκρασιών (stress test).

Τιμή:
Από 40 €
Χρόνος:
24 Ώρες

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ HARDWARE

Αντικατάσταση ή προσθήκη εξαρτημάτων με σκοπό τη βελτίωση της απόδοσης του υπολογιστή. Αλλαγή επεξεργαστή, προσθήκη μνήμης ram ή τοποθέτηση δίσκου SSD αντι του συμβατικού HDD, μπορούν να »απογειώσουν» τις δυνατότητες του συστήματος σας.

Τιμή:
Από 15 €
Χρόνος:
24 Ώρες
Εγγύηση:
Ανταλλακτικών

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΘΟΝΗΣ

Επισκευή ή αντικατάσταση inverter οθόνης. Επισκευή κυκλώματος τροφοδοσίας οθόνης (Dim, ON/OFF).

Τιμή:
Από 60 €
Χρόνος:
24-72 Ώρες
Εγγύηση:
4 Μήνες

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ O/S

Εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος OSX με τις βέλτιστες ρυθμίσεις. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με συνολικό έλεγχο καλής λειτουργίας.

Τιμή:
Από 35 €
Χρόνος:
24 Ώρες