Επισκευή Desktop PC

Ο υπολογιστής σας καθυστερεί ή ‘’κολλάει’’ ? Ακούγεται έντονος θόρυβος από το κουτί ? Εμφανίζονται πολλαπλά διαφημιστικά banners και δεν μπορείτε να δουλέψετε ? ΄Η απλά θέλετε ένα νέο κορυφαίο premium BTO PC ? Για οποιαδήποτε ανάγκη σας, έχουμε τη λύση !

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ O/S

Εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος με τελευταίους drivers για τα υποσυστήματα και τις συσκευές καθώς και με όλα τα ενημερωμένα plugins που θεωρούνται απαραίτητα. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με συνολικό έλεγχο καλής λειτουργίας.

Τιμή:
Από 30 €
Χρόνος:
24 Ώρες

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Βελτίωση της απόκρισης του λειτουργικού με ενημέρωση λογισμικού και προγραμμάτων οδήγησης, καθώς και κατάργηση ανεπιθύμητων εφαρμογών. Στη διαδικασία συμπεριλαμβάνεται και καθαρισμός από ιούς (προτείνεται σε περιπτώσεις που θέλουμε να αποφύγουμε το format).

Τιμή:
Από 20 €
Χρόνος:
24 Ώρες

ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΕΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Δημιουργία νέου υπολογιστή από το μηδέν. Τα εξαρτήματα επιλέγονται σύμφωνα με τις ανάγκες σας και η τελική σύνθεση υλοποιείται τηρώντας αυστηρές διαδικασίες ελέγχου σχετικά με το θόρυβο, τις θερμοκρασίες και τη βέλτιστη τακτοποίηση του εσωτερικού (cable management).

Τιμή:
Από 30 €
Χρόνος:
24 Ώρες
Εγγύηση:
Ανταλλακτικών

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ HARDWARE

Αντικατάσταση ή προσθήκη εξαρτημάτων με σκοπό τη βελτίωση της απόδοσης του υπολογιστή. Αλλαγή επεξεργαστή, προσθήκη μνήμης ram ή τοποθέτηση δίσκου SSD αντι του συμβατικού HDD, μπορούν να »απογειώσουν» τις δυνατότητες του συστήματος σας.

Τιμή:
Από 15 €
Χρόνος:
24 Ώρες
Εγγύηση:
Ανταλλακτικών

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ / ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Εσωτερικός καθαρισμός του κουτιού και των συστημάτων ψύξης, έλεγχος και λίπανση όλων των ανεμιστήρων καθώς και τοποθέτηση θερμικής πάστας υψηλής ποιότητας στη ψύκτρα του επεξεργαστή. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με έλεγχο θερμοκρασιών (stress test).

Τιμή:
Από 25 €
Χρόνος:
24 Ώρες

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΑΚΕΤΑΣ / ΜΗΤΡΙΚΗΣ

Επισκευή Η/Υ σε επίπεδο πλακέτας. Επισκευή κυκλώματος τροφοδοσίας, επιδιόρθωση ελαττωματικού cpu socket, αντικατάσταση σπασμένων θυρών USB, HDMI, ETHERNET καθώς και αντικατάσταση ολοκληρωμένων.

Τιμή:
Από 35 €
Χρόνος:
24-72 Ώρες
Εγγύηση:
4-12 Μήνες

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ανάκτηση/επαναφορά δεδομένων από οποιοδήποτε αποθηκευτικό μέσο (HDD, SSD, RAID DISKS, FLASH CARD, FLASH USB). Σε περίπτωση αδυναμίας ανάκτησης δεν υπάρχει ελάχιστη χρέωση (no data – no pay).

Τιμή:
Από 50 €

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ / ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Εκμάθηση και επίδειξη προγραμμάτων και περιφερειακών συσκευών. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται και onsite στο χώρο σας.

Τιμή:
Από 25 €

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΩΝ / ANTIVIRUS

Αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού, έλεγχος ακεραιότητας δεδομένων και εγκατάσταση εφαρμογής προστασίας (antivirus).

Τιμή:
Από 20 €
Χρόνος:
24 Ώρες